Wanneer je weinig opbergruimte hebt in je huis, kan het al snel een rommeltje worden. Maar er is een oplossing die niet meteen betekent dat je tientallen opbergboxen moet kopen. Door de juiste meubels te kiezen kan je op een slimme manier extra opbergruimte creëren. In dit artikel lees je hoe je dat doet. 

 

Bekijk onze boxspring ranking

 

Een bed met opbergruimte 

Een bed neemt veel plek in beslag in de slaapkamer, maar je kan het bed gebruiken als handige opbergruimte. Emma Sleep heeft verschillende bedden waarbij slim gebruik wordt gemaakt van de ruimte onder het bed. Zo heeft de Emma Storage Bed 3m² extra ruimte onder het bed waar je bijvoorbeeld beddengoed, kleding of schoenen in kunt opbergen. En als je toch een nieuw bed zoekt, kan je kijken naar het Emma Deluxe Storage Boxspring Plus bed. Dit bed heeft niet alleen opbergruimte onder het bed, maar ook in het hoofdbord én de nachtkastjes waar je kleinere spullen op kunt bergen. 

 

Bed met opbergruimte open met speelgoed binnen opgeborgen

 

Bekijk het Emma bed

 

Multifunctionele meubels 

Een andere manier om extra opbergruimte te creëren is door meubels te kiezen die multifunctioneel zijn. Bijvoorbeeld een bank met opbergruimte onder de zitting, een salontafel met laden of een kast met open vakken én lades. Zo kan je spullen opbergen én toch een mooie inrichting hebben in je huis. 

 

Emma Opbergwonder Bundel 

Emma Sleep heeft ook een oplossing voor mensen die een complete slaapkamer transformatie nodig hebben, met de focus op extra opbergruimte. De Emma Opbergwonder Bundel bestaat uit verschillende opbergmogelijkheden voor in huis. Zo bevat de bundel een bed met een groot opberg compartement, een prijswinnend matras en een topper. Het bed is ook nog eens stijlvol en past bij verschillende soorten interieur. 

Bed met opbergruimte afgesloten in een ruime slaapkamer zonder opbergboxen

 

Conclusie 

Wanneer je weinig opbergruimte hebt, hoef je niet meteen honderden opbergboxen te kopen. Door slim gebruik te maken van meubels zoals bedden en kasten, creëer je op een stijlvolle manier extra ruimte in je woning.. En als je toch op zoek bent naar nieuwe meubels, kan je kijken naar multifunctionele meubels zoals banken of bedden met opbergruimte. Op deze manier kan je je huis opgeruimd en georganiseerd houden.